17.9.2021

Registrácia na #GivingTuesday je otvorená pre firmy, obce aj organizácie!

#GivingTuesday oslavujeme tento rok 30. novembra. Svoju organizáciu, firmu či obec môžete na našom webe zaregistrovať však už teraz. Zažite spolu s nami sviatok štredrosti a podajte pomocnú ruku tým, ktorí to potrebujú.

#GivingTuesday je o obyčajných ľuďoch, ktorí spolu dokážu neobyčajné veci. Pre neziskové organizácie je príležitosťou osloviť svojich podporovateľov a známych, aby im pomohli tam, kde naozaj treba. Firmy a obce môžu zase zapojiť svojich zamestnancov a pomôcť dobrej veci, v ktorú veria.

Pre organizácie

Po lete sme sa opäť pustili do prípravy video kampane na #GivingTuesday. Bude zábavná a zameraná na zviditeľnenie organizácií v našom Urýchľovači dobra. Zaistite v ňom miesto aj vašej organizácii a zaregistrujte ju do 5. ročníka #GivingTuesday na Slovensku. Stanovte si svoj cieľ a vyzvite ľudí k jeho spoločnému naplneniu darovaním vecí, financií, know-how alebo mediálneho priestoru.

Zapojiť svoju organizáciu môžete po kliknutí sem. Ak neviete, ako napísať úspešnú výzvu, máme pre vás podrobné inštrukcie, aby ste nemuseli tápať. Prečítajte si náš krátky návod.

Pre firmy a samosprávy

Veľmi dôležitou súčasťou #GivingTuesday sú okrem organizácií aj firmy či mestá a obce, ktoré sa zapoja tiež a každý rok zorganizujú mnohé aktivity na pomoc tým, ktorí to potrebujú. Pridajte sa k sviatku štedrosti aj vy, zaregistrujte svoju spoločnosť či obec a dajte nám vedieť, čo na #GivingTuesday chystáte. Registráciou rozšírite povedomie o vašich dobročinných aktivitách a budete inšpiráciou pre ďalšie firmy a samosprávy.

Registrovať svoju firmu môžete na tomto odkaze. Zapojiť svoje mesto alebo obec môžete tu.

Tešíme sa na vás!

Novinky

Nezmeškajte už žiadne tipy a triky a dostávajte novinky zo sveta darovania!
Newsletter posielame raz, maximálne dvakrát mesačne.

Prihlásiť sa
close.svg