ČLÁNKY A PRÍPADOVÉ ŠTÚDIE

Prečítajte si najnovšie tipy a aktuality súvisiace s oslavou štedrosti #GivingTuesday a inšpirujte sa prípadovými štúdiami zo Slovenska.

Tohtoročný sviatok dobrých skutkov opäť ukázal, že ľuďom na Slovensku nechýba štedrosť ani chuť pomáhať. Na dobročinné účely sa podarilo vyzbierať najvyššiu sumu za posledných sedem rokov. Pokračovanie.

Reťaz pomoci tento rok zaplatí šeky rodinám v núdzi a prinesie počítače do škôl. Pokračovanie.

Siedmy slovenský #GivingTuesday má niekoľko noviniek. Spájame sa s darcovskými a dobrovoľníckymi portálmi, aby sme 28. novembra 2023 priniesli na Slovensko viac štedrosti a dobrých skutkov. Pokračovanie.

Už 28. novembra opäť oslávime sviatok štedrosti a dobrých skutkov. Pokračovanie.

Už len šesť týždňov nás delí od sviatku, ktorého cieľom je šíriť dobro. Zapojte sa a buďte preto súčasťou celosvetovej iniciatívy #GivingTuesday aj vy so svojou firmou. Neváhajte, prihláste svoju spoločnosť a pridajte sa k mnohým ... Pokračovanie.

Posledný novembrový utorok, teda 28. november, bude aj tento rok patriť dobrým skutkom a darovaniu. Ako sa zapojiť do dňa darovania #GivingTuesday, ak ste firma? Pokračovanie.

Chuť ľudí pomáhať na Slovensku rastie. Počas dňa dobrých skutkov #GivingTuesday sa na dobročinné projekty podarilo vyzbierať výnimočnú sumu 91-tisíc eur. Podľa údajov Nadácie Pontis, ktorá je ambasádorom sviatku darovania na Slovensku, ... Pokračovanie.

Stručný prepis tém z webinára, ktorý sa zameriaval na prácu s webom, jeho štruktúrou, obsahom a následným využitím na ďalších kanáloch online a offline. Pokračovanie.

#GivingTuesday sa skončil a o pár týždňov tu máme začiatok nového roka. Ako by mala vyzerať komunikácia vašej organizácie v tomto období? Veľa organizácií zašle svojim donorom a donorkám email s poďakovaním, zavesí na sociálne ... Pokračovanie.

Celé Slovensko oslavuje 29. novembra deň dobrých skutkov a darovania #GivingTuesday. Už po šiesty raz sa zapájame do tejto celosvetovej iniciatívy, ktorej ambasádorom je Nadácia Pontis. Dobré skutky sa počas „darovacieho utorka“ ... Pokračovanie.

Novinky

Nezmeškajte už žiadne tipy a triky a dostávajte novinky zo sveta darovania!
Newsletter posielame raz, maximálne dvakrát mesačne.

Prihlásiť sa
close.svg