ČLÁNKY A PRÍPADOVÉ ŠTÚDIE

Prečítajte si najnovšie tipy a aktuality súvisiace s oslavou štedrosti #GivingTuesday a inšpirujte sa prípadovými štúdiami zo Slovenska.

Sviatok dobra a darovania #GivingTuesday je tu už o necelé tri týždne! Radi by sme sa preto s vami podelili o tohtoročnú kampaň, ktorú sme práve spustili. Hlavný hrdina v našom videu ani len netušil, k akým veľkým veciam povedie ... Pokračovanie.

Deň štedrosti GivingTuesday 2022 je za dverami – oslavovať ho budeme už 29. novembra. Ak sa naň tešíte podobne ako my, isto rozmýšľate, akým dobrým činom by ste mohli tento deň osláviť. Preto vám, tak ako každý rok, aj teraz prinášame ... Pokračovanie.

Množstvo neziskoviek sa borí s tým, že im chýbajú ľudia. Ocenili by, keby mali väčšie kapacity na komunikačnú kampaň, fundraising a veľa iných dôležitých aktivít. Hlavne teraz, keď sa blíži čas GivingTuesday a vianočných kampaní, ... Pokračovanie.

Významnou súčasťou darovania počas #GivingTuesday sú aktivity firiem a koordinované firemné iniciatívy medzi kolegami. Či už ide o medzinárodný korporát, alebo o drobného podnikateľa, existuje množstvo spôsobov, ako sa do #GivingTuesday ... Pokračovanie.

Stále si vravíte, že máte ešte dosť času na to, aby ste registrovali svoju organizáciu do #GivingTuesday? Možno sa na to pozriete v októbri, alebo si to necháte na november. To môže byť ale chyba. Pre organizácie, ktoré sa prihlásia ... Pokračovanie.

#GivingTuesday oslavujeme tento rok 29. novembra. Svoju organizáciu, firmu či obec môžete do projektu zaregistrovať však už teraz. Zažite spolu s nami sviatok štredrosti a oslávte dobré skutky. Pokračovanie.

Pre neziskovky predstavuje GivingTuesday jedinečnú príležitosť získať nových podporovateľov, vyskúšať si niečo nové a obohatiť svoju predvianočnú kampaň. Organizáciám preto ponúkame možnosť registrovať sa na našom webe, kde si ... Pokračovanie.

V GivingTuesday hľadáme aktívnych ľudí, ktorí chcú meniť svoje komunity k lepšiemu, podporovať štedrosť a darovanie a ďalej sa vzdelávať na globálnej úrovni. Prihláste sa do vzdelávacieho programu Starling Collective, získajte ... Pokračovanie.

Piate výročie #GivingTuesday na Slovensku dopadlo nad očakávania. Sviatok dobrých skutkov a štedrosti ukázal, že napriek okolnostiam chuť pomáhať u nás rastie. Na dobročinné projekty sa 30. novembra podarilo podľa našich údajov ... Pokračovanie.

Deň, kedy na celom svete oslavujeme sviatok dobrých skutkov a štedrosti, prichádza tento rok 30. novembra. Ak ste sa o #GivingTuesday dozvedeli ešte len teraz, alebo ste sa nedostali k pomáhaniu skôr, ani najmenej to neprekáža. ... Pokračovanie.

Novinky

Nezmeškajte už žiadne tipy a triky a dostávajte novinky zo sveta darovania!
Newsletter posielame raz, maximálne dvakrát mesačne.

Prihlásiť sa
close.svg