ČLÁNKY A PRÍPADOVÉ ŠTÚDIE

Prečítajte si najnovšie tipy a aktuality súvisiace s oslavou štedrosti #GivingTuesday a inšpirujte sa prípadovými štúdiami zo Slovenska.

Pre občianske organizácie je niekedy veľmi ťažké zviditeľniť svoju prácu a dostať sa do povedomia verejnosti. Často im chýbajú potrebné zdroje, kapacity či know-how na veľkú marketingovú kampaň. Napriek tomu projekty, ktoré robia, ... Pokračovanie.

Téma pomoci a solidarity je blízka mnohým ľuďom, využite preto príležitosť a zapojte sa do medzinárodného sviatku darovania #GivingTuesday aj vy! Deň dobrých skutkov tento rok vychádza na 30. novembra. Ak chcete aj vy pomáhať, ... Pokračovanie.

Spustili sme kampaň, v ktorej vyzývame ľudí, aby sa zapojili do medzinárodného dňa dobrých skutkov #GivingTuesday. Jej cieľom je podporiť štedrosť a dobrosrdečnosť a ukázať, že 30. novembra na #GivingTuesday môže každý premeniť ... Pokračovanie.

Ak vám ako firme záleží na pomoci druhým a chceli by ste sa aj so zamestnancami zapojiť do filantropických aktivít, pridajte sa k iniciatíve #GivingTuesday. Už 29. novembra spolu ukážeme, že robiť dobro je jednoduché. Akú aktivitu ... Pokračovanie.

Pre občianske organizácie je niekedy veľmi ťažké zviditeľniť svoju prácu a dostať sa do povedomia verejnosti. Často im chýbajú potrebné zdroje, kapacity či know-how na veľkú marketingovú kampaň. Mnohé organizácie sa preto snažia ... Pokračovanie.

#GivingTuesday oslavujeme tento rok 30. novembra. Svoju organizáciu, firmu či obec môžete na našom webe zaregistrovať však už teraz. Zažite spolu s nami sviatok štredrosti a podajte pomocnú ruku tým, ktorí to potrebujú. Pokračovanie.

Sviatok štedrosti a darovania #GivingTuesday prekonal napriek koronakríze všetky očakávania. Na dobročinné projekty sa 1. decembra podarilo podľa údajov Nadácie Pontis vyzbierať bezmála 47 600 eur. Ľudia na Slovensku sa do medzinárodného ... Pokračovanie.

Celoslovenská firemná zbierka šatstva a potrieb pre ľudí v núdzi prebehla úspešne aj uprostred pandémie. Za sprísnených podmienok sa do materiálnej zbierky zapojili stovky zamestnancov z 23 spoločností. Neodradil ich ani fakt, ... Pokračovanie.

#GivingTuesday je o obyčajných ľuďoch, ktorí spolu dokážu neobyčajné veci. Zapojiť sa je úplne jednoduché – stačí spraviť dobrý skutok. Ak ale stále rozmýšľate a hľadáte inšpiráciu, akú aktivitu zvoliť a komu pomôcť, máme pre ... Pokračovanie.

1. decembra na #GivingTuesday mladí ľudia na celom svete prispejú k pozitívnej zmene vo svojom okolí. Niektorí venujú svoj čas ako dobrovoľníci, iní spravia dobrý skutok pre ľudí vo svojej blízkosti alebo zorganizujú zbierky pre ... Pokračovanie.

Novinky

Nezmeškajte už žiadne tipy a triky a dostávajte novinky zo sveta darovania!
Newsletter posielame raz, maximálne dvakrát mesačne.

Prihlásiť sa
close.svg