ČLÁNKY A PRÍPADOVÉ ŠTÚDIE

Prečítajte si najnovšie tipy a aktuality súvisiace s oslavou štedrosti #GivingTuesday a inšpirujte sa prípadovými štúdiami zo Slovenska.

Tohtoročný sviatok dobrých skutkov opäť ukázal, že ľuďom na Slovensku nechýba štedrosť ani chuť pomáhať. Na dobročinné účely sa podarilo vyzbierať najvyššiu sumu za posledných sedem rokov. Pokračovanie.

Reťaz pomoci tento rok zaplatí šeky rodinám v núdzi a prinesie počítače do škôl. Pokračovanie.

Siedmy slovenský #GivingTuesday má niekoľko noviniek. Spájame sa s darcovskými a dobrovoľníckymi portálmi, aby sme 28. novembra 2023 priniesli na Slovensko viac štedrosti a dobrých skutkov. Pokračovanie.

Už 28. novembra opäť oslávime sviatok štedrosti a dobrých skutkov. Pokračovanie.

Chuť ľudí pomáhať na Slovensku rastie. Počas dňa dobrých skutkov #GivingTuesday sa na dobročinné projekty podarilo vyzbierať výnimočnú sumu 91-tisíc eur. Podľa údajov Nadácie Pontis, ktorá je ambasádorom sviatku darovania na Slovensku, ... Pokračovanie.

Celé Slovensko oslavuje 29. novembra deň dobrých skutkov a darovania #GivingTuesday. Už po šiesty raz sa zapájame do tejto celosvetovej iniciatívy, ktorej ambasádorom je Nadácia Pontis. Dobré skutky sa počas „darovacieho utorka“ ... Pokračovanie.

Sviatok dobra a darovania #GivingTuesday je tu už o necelé tri týždne! Radi by sme sa preto s vami podelili o tohtoročnú kampaň, ktorú sme práve spustili. Hlavný hrdina v našom videu ani len netušil, k akým veľkým veciam povedie ... Pokračovanie.

Deň štedrosti GivingTuesday 2022 je za dverami – oslavovať ho budeme už 29. novembra. Ak sa naň tešíte podobne ako my, isto rozmýšľate, akým dobrým činom by ste mohli tento deň osláviť. Preto vám, tak ako každý rok, aj teraz prinášame ... Pokračovanie.

V GivingTuesday hľadáme aktívnych ľudí, ktorí chcú meniť svoje komunity k lepšiemu, podporovať štedrosť a darovanie a ďalej sa vzdelávať na globálnej úrovni. Prihláste sa do vzdelávacieho programu Starling Collective, získajte ... Pokračovanie.

Piate výročie #GivingTuesday na Slovensku dopadlo nad očakávania. Sviatok dobrých skutkov a štedrosti ukázal, že napriek okolnostiam chuť pomáhať u nás rastie. Na dobročinné projekty sa 30. novembra podarilo podľa našich údajov ... Pokračovanie.

Novinky

Nezmeškajte už žiadne tipy a triky a dostávajte novinky zo sveta darovania!
Newsletter posielame raz, maximálne dvakrát mesačne.

Prihlásiť sa
close.svg