ČLÁNKY A PRÍPADOVÉ ŠTÚDIE

Prečítajte si najnovšie tipy a aktuality súvisiace s oslavou štedrosti #GivingTuesday a inšpirujte sa prípadovými štúdiami zo Slovenska.

Vo svete to už nejaký čas vyzerá tak, že deň bláznov je každý deň. Vďaka obyčajným dobrým skutkom a prejavom solidarity sa môžeme znova cítiť normálne, ľudsky. Prečítajte si inšpiráciu na pár každodenných, jednoduchých dobrých ... Pokračovanie.

Zvykáme si na nové časy. Už nám neprinášajú radosť prechádzky po vonku, vychutnávanie si kávičky v obľúbenej kaviani, ani chvíle s najbližšími si už nemôžeme užívať tak, ako sme boli zvyknutí. Ako sa nezblázniť a byť šťastný aj ... Pokračovanie.

Napriek množstvu negatívnych správ sa v poslednej dobe deje aj veľa dobrého. Vznikajú nové iniciatívy, ľudia si vzájomne pomáhajú. Pokračovanie.

Bratislava, 11. decembra 2019 – Tohtoročný medzinárodný deň darovania #GivingTesday sa stal historicky najštedrejším na Slovensku. Na dobročinné projekty sa 3. decembra 2019 podarilo vyzbierať, podľa údajov Nadácie Pontis, celkovo ... Pokračovanie.

Blogerka Petra vedie k darovaniu svoje deti Oliviu a Timoteja. Zbierku šatstva na pomoc deťom v núdzi, ktorú v škôlke organizuje, odporúča vyskúšať každému. Pokračovanie.

"Každý z nás potrebuje niekde čerpať pozitívnu energiu a ja som ju zažila práve tu." Pokračovanie.

Slováci sa s myšlienkou šírenia dobra a nezištnej pomoci spriatelili veľmi rýchlo. Druhý ročník #GivingTuesday zaplavil Slovensko. Pokračovanie.

Novinky

Nezmeškajte už žiadne tipy a triky a dostávajte novinky zo sveta darovania!
Newsletter posielame raz, maximálne dvakrát mesačne.

Prihlásiť sa
close.svg