ČLÁNKY A PRÍPADOVÉ ŠTÚDIE

Prečítajte si najnovšie tipy a aktuality súvisiace s oslavou štedrosti #GivingTuesday a inšpirujte sa prípadovými štúdiami zo Slovenska.

Deň, kedy na celom svete oslavujeme sviatok dobrých skutkov a štedrosti, prichádza tento rok 30. novembra. Ak ste sa o #GivingTuesday dozvedeli ešte len teraz, alebo ste sa nedostali k pomáhaniu skôr, ani najmenej to neprekáža. ... Pokračovanie.

Téma pomoci a solidarity je blízka mnohým ľuďom, využite preto príležitosť a zapojte sa do medzinárodného sviatku darovania #GivingTuesday aj vy! Deň dobrých skutkov tento rok vychádza na 30. novembra. Ak chcete aj vy pomáhať, ... Pokračovanie.

Spustili sme kampaň, v ktorej vyzývame ľudí, aby sa zapojili do medzinárodného dňa dobrých skutkov #GivingTuesday. Jej cieľom je podporiť štedrosť a dobrosrdečnosť a ukázať, že 30. novembra na #GivingTuesday môže každý premeniť ... Pokračovanie.

Sviatok štedrosti a darovania #GivingTuesday prekonal napriek koronakríze všetky očakávania. Na dobročinné projekty sa 1. decembra podarilo podľa údajov Nadácie Pontis vyzbierať bezmála 47 600 eur. Ľudia na Slovensku sa do medzinárodného ... Pokračovanie.

#GivingTuesday je o obyčajných ľuďoch, ktorí spolu dokážu neobyčajné veci. Zapojiť sa je úplne jednoduché – stačí spraviť dobrý skutok. Ak ale stále rozmýšľate a hľadáte inšpiráciu, akú aktivitu zvoliť a komu pomôcť, máme pre ... Pokračovanie.

1. decembra na #GivingTuesday mladí ľudia na celom svete prispejú k pozitívnej zmene vo svojom okolí. Niektorí venujú svoj čas ako dobrovoľníci, iní spravia dobrý skutok pre ľudí vo svojej blízkosti alebo zorganizujú zbierky pre ... Pokračovanie.

Vedeli ste, že až 52 % ľudí sa zapája do #GivingTuesday, pretože chce byť súčasťou širšej komunity? Sú to pritom práve mestá, mestské časti či obce, ktoré majú obrovskú silu vytvárať lokálne spoločenstvá založené na princípoch ... Pokračovanie.

Bratislava, 12. mája 2020 – Darcovský maratón #GivingTuesdayNow, ktorý Slováci zabehli z obývačky, prekonal všetky očakávania. Za jediný deň sa na podporu občianskych organizácií bojujúcich s koronakrízou podarilo, podľa údajov ... Pokračovanie.

5. 5. sa Slováci zapojili do #vyzva55, aby upozornili na dôležitú prácu neziskoviek v ťažkom období korona krízy. Ako sa s ňou popasovali? Pozrite si to najlepšie z #vyzva55. Pokračovanie.

Novinky

Nezmeškajte už žiadne tipy a triky a dostávajte novinky zo sveta darovania!
Newsletter posielame raz, maximálne dvakrát mesačne.

Prihlásiť sa
close.svg