ČLÁNKY A PRÍPADOVÉ ŠTÚDIE

Prečítajte si najnovšie tipy a aktuality súvisiace s oslavou štedrosti #GivingTuesday a inšpirujte sa prípadovými štúdiami zo Slovenska.

#GivingTuesday oslavujeme tento rok 29. novembra. Svoju organizáciu, firmu či obec môžete do projektu zaregistrovať však už teraz. Zažite spolu s nami sviatok štredrosti a oslávte dobré skutky. Pokračovanie.

Piate výročie #GivingTuesday na Slovensku dopadlo nad očakávania. Sviatok dobrých skutkov a štedrosti ukázal, že napriek okolnostiam chuť pomáhať u nás rastie. Na dobročinné projekty sa 30. novembra podarilo podľa našich údajov ... Pokračovanie.

Deň, kedy na celom svete oslavujeme sviatok dobrých skutkov a štedrosti, prichádza tento rok 30. novembra. Ak ste sa o #GivingTuesday dozvedeli ešte len teraz, alebo ste sa nedostali k pomáhaniu skôr, ani najmenej to neprekáža. ... Pokračovanie.

Spustili sme kampaň, v ktorej vyzývame ľudí, aby sa zapojili do medzinárodného dňa dobrých skutkov #GivingTuesday. Jej cieľom je podporiť štedrosť a dobrosrdečnosť a ukázať, že 30. novembra na #GivingTuesday môže každý premeniť ... Pokračovanie.

Ak vám ako firme záleží na pomoci druhým a chceli by ste sa aj so zamestnancami zapojiť do filantropických aktivít, pridajte sa k iniciatíve #GivingTuesday. Už 29. novembra spolu ukážeme, že robiť dobro je jednoduché. Akú aktivitu ... Pokračovanie.

#GivingTuesday oslavujeme tento rok 30. novembra. Svoju organizáciu, firmu či obec môžete na našom webe zaregistrovať však už teraz. Zažite spolu s nami sviatok štredrosti a podajte pomocnú ruku tým, ktorí to potrebujú. Pokračovanie.

Sviatok štedrosti a darovania #GivingTuesday prekonal napriek koronakríze všetky očakávania. Na dobročinné projekty sa 1. decembra podarilo podľa údajov Nadácie Pontis vyzbierať bezmála 47 600 eur. Ľudia na Slovensku sa do medzinárodného ... Pokračovanie.

Celoslovenská firemná zbierka šatstva a potrieb pre ľudí v núdzi prebehla úspešne aj uprostred pandémie. Za sprísnených podmienok sa do materiálnej zbierky zapojili stovky zamestnancov z 23 spoločností. Neodradil ich ani fakt, ... Pokračovanie.

Vedeli ste, že až 52 % ľudí sa zapája do #GivingTuesday, pretože chce byť súčasťou širšej komunity? Sú to pritom práve mestá, mestské časti či obce, ktoré majú obrovskú silu vytvárať lokálne spoločenstvá založené na princípoch ... Pokračovanie.

Sviatok darovania #GivingTuesday sa blíži, pričom každoročne sú jeho súčasťou tisícky firiem z celého sveta. Ukážte aj vy vašu dobrosrdečnosť a 1. decembra zapojte vašu spoločnosť do tejto iniciatívy. Robiť dobro je jednoduchšie, ... Pokračovanie.

Novinky

Nezmeškajte už žiadne tipy a triky a dostávajte novinky zo sveta darovania!
Newsletter posielame raz, maximálne dvakrát mesačne.

Prihlásiť sa
close.svg