ČLÁNKY A PRÍPADOVÉ ŠTÚDIE

Prečítajte si najnovšie tipy a aktuality súvisiace s oslavou štedrosti #GivingTuesday a inšpirujte sa prípadovými štúdiami zo Slovenska.

Slováci sa s myšlienkou šírenia dobra a nezištnej pomoci spriatelili veľmi rýchlo. Druhý ročník #GivingTuesday zaplavil Slovensko. Pokračovanie.

Do najväčšieho filantropického sviatku sa zapája viac ako 150 krajín sveta Pokračovanie.

Najväčšia oslava darovania #GivingTuesday prichádza už čoskoro po druhýkrát na Slovensko. Oslavovať sa bude už 27. novembra vo viac ako 150 krajinách na svete. Na #GivingTuesday sa spájajú firmy, mestá, rodiny i jednotlivci, aby ... Pokračovanie.

V predvianočnom období sa na nás zo všetkých strán hrnú rôzne dobročinné ponuky. Ako správne motivovať zamestnancov? Pokračovanie.

Slovenské firmy motivovali zamestnancov k individuálnemu darcovstvu. Museli však ukázať aj svoju štedrosť. Darovanú sumu od zamestnancov sa totiž firmy zaviazali zdvojnásobiť. Pokračovanie.

CURAPROX vyčaril úsmev na perách 3 rôznym neziskovým organizáciám i svojim zamestnancom. Pokračovanie.

Vydaveteľstvo LiberaTerra vychováva novú generáciu dobrovoľníkov a filantropov. Pokračovanie.

Účastníci prvého ročníka #GivingTuesday potvrdili, že pomôcť dobrej veci sa dá nielen venovaním hmotných darov či financií. Pokračovanie.

Už 27. novembra sa spoja veľké i malé firmy, neziskové organizácie, školy i jednotlivci. Celosvetový sviatok darovania a štedrosti je tu opäť. Pokračovanie.

Novinky

Nezmeškajte už žiadne tipy a triky a dostávajte novinky zo sveta darovania!
Newsletter posielame raz, maximálne dvakrát mesačne.

Prihlásiť sa
close.svg