ČLÁNKY A PRÍPADOVÉ ŠTÚDIE

Prečítajte si najnovšie tipy a aktuality súvisiace s oslavou štedrosti #GivingTuesday a inšpirujte sa prípadovými štúdiami zo Slovenska.

#GivingTuesday oslavujeme tento rok 29. novembra. Svoju organizáciu, firmu či obec môžete do projektu zaregistrovať však už teraz. Zažite spolu s nami sviatok štredrosti a oslávte dobré skutky. Pokračovanie.

Pre neziskovky predstavuje GivingTuesday jedinečnú príležitosť získať nových podporovateľov, vyskúšať si niečo nové a obohatiť svoju predvianočnú kampaň. Organizáciám preto ponúkame možnosť registrovať sa na našom webe, kde si ... Pokračovanie.

V GivingTuesday hľadáme aktívnych ľudí, ktorí chcú meniť svoje komunity k lepšiemu, podporovať štedrosť a darovanie a ďalej sa vzdelávať na globálnej úrovni. Prihláste sa do vzdelávacieho programu Starling Collective, získajte ... Pokračovanie.

Piate výročie #GivingTuesday na Slovensku dopadlo nad očakávania. Sviatok dobrých skutkov a štedrosti ukázal, že napriek okolnostiam chuť pomáhať u nás rastie. Na dobročinné projekty sa 30. novembra podarilo podľa našich údajov ... Pokračovanie.

Pre občianske organizácie je niekedy veľmi ťažké zviditeľniť svoju prácu a dostať sa do povedomia verejnosti. Často im chýbajú potrebné zdroje, kapacity či know-how na veľkú marketingovú kampaň. Napriek tomu projekty, ktoré robia, ... Pokračovanie.

Spustili sme kampaň, v ktorej vyzývame ľudí, aby sa zapojili do medzinárodného dňa dobrých skutkov #GivingTuesday. Jej cieľom je podporiť štedrosť a dobrosrdečnosť a ukázať, že 30. novembra na #GivingTuesday môže každý premeniť ... Pokračovanie.

Pre občianske organizácie je niekedy veľmi ťažké zviditeľniť svoju prácu a dostať sa do povedomia verejnosti. Často im chýbajú potrebné zdroje, kapacity či know-how na veľkú marketingovú kampaň. Mnohé organizácie sa preto snažia ... Pokračovanie.

#GivingTuesday oslavujeme tento rok 30. novembra. Svoju organizáciu, firmu či obec môžete na našom webe zaregistrovať však už teraz. Zažite spolu s nami sviatok štredrosti a podajte pomocnú ruku tým, ktorí to potrebujú. Pokračovanie.

Sviatok štedrosti a darovania #GivingTuesday prekonal napriek koronakríze všetky očakávania. Na dobročinné projekty sa 1. decembra podarilo podľa údajov Nadácie Pontis vyzbierať bezmála 47 600 eur. Ľudia na Slovensku sa do medzinárodného ... Pokračovanie.

Vedeli ste, že až 52 % ľudí sa zapája do #GivingTuesday, pretože chce byť súčasťou širšej komunity? Sú to pritom práve mestá, mestské časti či obce, ktoré majú obrovskú silu vytvárať lokálne spoločenstvá založené na princípoch ... Pokračovanie.

Novinky

Nezmeškajte už žiadne tipy a triky a dostávajte novinky zo sveta darovania!
Newsletter posielame raz, maximálne dvakrát mesačne.

Prihlásiť sa
close.svg