ČLÁNKY A PRÍPADOVÉ ŠTÚDIE

Prečítajte si najnovšie tipy a aktuality súvisiace s oslavou štedrosti #GivingTuesday a inšpirujte sa prípadovými štúdiami zo Slovenska.

​Ako urobiť kampaň, ktorá vtiahne darcov do deja? A ako dokáže storytelling pomôcť neziskovým organizáciám? Na tieto otázky sme hľadali odpoveď v stredu 21. októbra, kedy sa uskutočnil webinár o sile príbehov vo fundraisingu. ... Pokračovanie.

#GivingTuesday je sviatok štedrosti, dávania a dobrovoľníctva. Je to deň, kedy sa nielen na Slovensku, ale aj po celom svete oslavujú dobré skutky a šíri dobro. Ako to však v skutočnosti vyzerá? Nahliadli sme za brány občianskeho ... Pokračovanie.

Bratislava, 12. mája 2020 – Darcovský maratón #GivingTuesdayNow, ktorý Slováci zabehli z obývačky, prekonal všetky očakávania. Za jediný deň sa na podporu občianskych organizácií bojujúcich s koronakrízou podarilo, podľa údajov ... Pokračovanie.

5. 5. sa Slováci zapojili do #vyzva55, aby upozornili na dôležitú prácu neziskoviek v ťažkom období korona krízy. Ako sa s ňou popasovali? Pozrite si to najlepšie z #vyzva55. Pokračovanie.

Vo svete to už nejaký čas vyzerá tak, že deň bláznov je každý deň. Vďaka obyčajným dobrým skutkom a prejavom solidarity sa môžeme znova cítiť normálne, ľudsky. Prečítajte si inšpiráciu na pár každodenných, jednoduchých dobrých ... Pokračovanie.

Bratislava, 11. decembra 2019 – Tohtoročný medzinárodný deň darovania #GivingTesday sa stal historicky najštedrejším na Slovensku. Na dobročinné projekty sa 3. decembra 2019 podarilo vyzbierať, podľa údajov Nadácie Pontis, celkovo ... Pokračovanie.

Novinky

Nezmeškajte už žiadne tipy a triky a dostávajte novinky zo sveta darovania!
Newsletter posielame raz, maximálne dvakrát mesačne.

Prihlásiť sa
close.svg